OM MIG

Sedan -97 har jag tränat och tävlat hundar inom en rad olika hundsporter. Med mina hundar har jag i dagsläget tränat/tävlat freestyle, vallning, HTM, agility, lydnad, spår, sök, rapport, utställning och flyball. I flera av dessa grenar har jag även nått goda tävlingsresultat med mina och andras hundar. Bland annat har Zing och jag skrapat ihop; lydnadschampionat, agilitychampionat och ett freestylechampionat. Läs mer om mina hundar i De Fyrbenta.

Jag är utbildad SBK-instruktör, agility- och freestyleinstruktör. Därutöver är jag tävlingsledare för bruks och domare i freestyle. Numer är jag även freestylelärare och utbildar  nya freestyleinstruktörer.

Zing och jag har under åren 2009-2012 deltagit i Svenska landslaget i freestyle. Med oss hem har vi fått två individuella silver, två lagguld, två lagsilver och en nionde plats på VM. Vi har som svenska mästare (2009 och 2011) fått representera Sverige på Crufts två gånger med som bäst en femte plats.

2010-2012 genomgick jag en tvåårig skådespelarutbildning och är aktiv inom Värmlandsteaterns olika produktioner. Kunskaper och dramaövningar från teatern tar jag med mig för att hjälpa freestyle- och HTM ekipage att utveckla deras koreografi och förmåga att bjuda på sig själv.

Under 2012 påbörjade jag utbildning på Skandinaviska ledarhögskolan för att bli mental tränare

Comments are closed.