Lina o Zing tävlar NM i Stockholm 15-16 december

Zing på NM i Herning 2010Lina och Zing tillsammans med Mickan o Rut, Linnea o Zolo och Carin o Pop (reserver Maggan o Trubbel) ska försvara Sverige färger på hemmaplan i Nordiska mästerskapet i Freestyle och Heelwork to music!

I HTM kommer Sverige försvaras av Carina o Pop, Erika o Oggie, Susanne o Frodo o Linda o Grissly (reserver Ulrika o Diva)

Kom och heja på oss nu när vi tävlar på hemmaplan och samtidigt har ni chansen att se nordens bästa ekipage! HTM kommer att köras på förmiddagen och freestylen efter lunch, kval på lördag och final på söndag.

Passar även på att tack våra sponsorer Karlstads hundcenter, dog-o-rama, Karlstads smådjurssjukhus och Värmlandsteatern.

KaMH har nu kört igång sista kursen för året, freestyle nybörjare, med ett härligt gäng av blandade åldrar och raser på hundar och människor. Nästa års kurser startar upp sista veckan i januari men anmälan till dessa är öppen redan nu, gå in under kurser.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>