Hösten är snart här!

Ja nu är sommarsemestern över för denna gång och hösten närmar sig. Under juli lärde sig flertalet shelties grunderna i både agility och freestyle medan andra redan hade kommit en bit på väg. Riktigt trevliga dagar upplevde vi på årets sheltieläger i alla fall och tro det eller ej men solen lyste alla tre dagar! I augusti kör vi samma koncept igen men då är alla raser välkomna, det finns fortfarande platser kvar, anmäl på anitaaxelsson.se.

Inför hösten finns det mycket att välja på för dig som vill gå kurs, vi fortsätter sammarbetet med Karlstads hundcenter men startar även upp ett nytt samarbete med Dog-o-rama som har Karlstads första inomhushall :) !

Så surfa in på kurssidan och ta del av utbudet eller se http://www.dogorama.se/om-dog-o-rama-8493749 där du finner kursutbud från mina samarbetspartners.

 

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>